HomeФильмы и анимацияRelated VideosMore From: BTC Direct

Copay bitcoin wallet aanmaken | BTC Direct

60 ratings | 23624 views
Pagina met download links: https://github.com/bitpay/copay/releases Direct bitcoins kopen: https://btcdirect.eu/nl-nl Om bitcoins te ontvangen of te versturen heb je een zogenaamde bitcoin wallet (ofwel portemonnee) nodig. In een wallet bevinden zich meerdere bitcoin ontvangstadressen, zo’n adres is te vergelijken met een IBAN rekeningnummer, maar in een bitcoin wallet kun je zoveel ontvangstadressen aanmaken als je wilt.
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (44)
Ab Mathew (3 days ago)
When you need to have a way to generate btc you just want to do a search for " *pranaholistico bitcoin* " in Google or Yahoo. I tried out and I got them!
Mr Funalot (27 days ago)
Voor het geval iemand er vanaf wil !!!!Bitcoin adres :    1B6xh4e27xdm858gN5bavvhWbupwu619bb
John Haley (1 month ago)
I was hoping for a hint on how to get your coins into the wallet. Other videos just magically have a coin balance suddenly appear, but say nothing of how it was done. At least this one ends with 0.00 in the wallet.
Christof Vanlaer (5 months ago)
hallo ik heb een vraagje ik heb gisteren een coin gekocht ik heb deze instrukties gevolgt uit dit filmpje maar mijn aan koop is nog steeds niet zicht baar wat kan ik er aan doen om mijn aan koop zichtbaar te maken. hoe lang duurt het eer de de bitcoins in de walleds zicht baar is
BTC Direct (5 months ago)
Hoi! De coins zijn meestal binnen een half uurtje zichtbaar in de wallet. Mocht dit nog niet het geval zijn wil ik je vragen even contact op te nemen met onze support; zij kunnen dan precies nagaan waarom jouw order nog niet is afgerond. Via deze link vind je direct al onze contactgegevens: https://btcdirect.eu/nl-nl/contact
Rolf (5 months ago)
Hallo. Ik heb hier geen verstand van dus vandaar nu een domme vraag. Kan je in schulden raken
klaas825CA (6 months ago)
Waar worden de bitcoincodes opgeslagen als je een backup hebt? Op een server van copay zelf ?
BTC Direct (6 months ago)
Nee, de Copay wallet is een 'echte' bitcoin wallet. Dit betekent dat je 12 woorden krijgt die je backup zijn. De 12 woorden vormen de zogenaamde private key, waardoor je 'ownership' aantoont aan de blockchain waar je bitcoins staan 'opgeslagen'.
Koen Schaap (7 months ago)
Mijn “rekeningnummer” veranderd als ik opnieuw inlog, klopt dit?
BTC Direct (7 months ago)
Hoi Koen, dat klopt inderdaad. Voor elke transactie die je ontvangt zullen de meeste wallets nieuwe ontvangstadressen aanmaken. "Gebruikte" adressen blijven natuurlijk gewoon geldig zolang je toegang hebt tot de cryptocurrency wallet.
Dragon 0Fly (8 months ago)
Is er iemand bekend met blockchain? Zo ja wat is het verschil en wat heb je bij blockchain nog meer nodig?
BTC Direct (7 months ago)
Hoi! Uiteindelijk is het een keuze van persoonlijke smaak, iedereen heeft andere voorkeuren voor zijn of haar cryptocurrency wallet.
Youssef (8 months ago)
Waar kan ik mijn private key vinden op mijn bitpay wallet app ? En hoe heet het daar . Dank.
BTC Direct (7 months ago)
Hoi Ryan, mogelijk dat je refereert naar de zogenaamde "recovery seed/phrase", dit zijn 12 Engelse woorden die je bij het aanmaken van de wallet ontvangt. Mocht je deze in eerste instantie niet hebben opgeschreven kun je deze vinden onder "settings" > "backup".
La Sa (8 months ago)
Is dit voor BTC alleen of voor andere Crypto
BTC Direct (7 months ago)
De Copay wallet is alleen voor bitcoin (BTC) en Bitcoin Cash (BCH). Mocht je opzoek zijn naar een wallet die meerdere cryptocurrencies ondersteunt wil je misschien kijken naar: https://www.exodus.io of een hardware wallet zoals de Ledger Nano S of TREZOR.
jalakindo (9 months ago)
Ik heb nu een bedrag van enkele tientjes aan bitcoins op mijn wallet staan, maar als ik de wallet wil leeg halen b.v. naar coinbase krijg ik alleen maar de reactie unsufficient funds for fee. En ik had al genoeg fee ingesteld. Ik krijg nu met geen mogelijkheid mijn geld terug.
BTC Direct (7 months ago)
Hoi, is het inmiddels gelukt de coins te verplaatsen naar een andere wallet omgeving?
Babet Van Kooten (9 months ago)
Hallo, kan je de wallet koppelen met de app?
BTC Direct (8 months ago)
Hoi Babet! Het is niet mogelijk om de wallet te koppelen aan de app.
Suetrue (9 months ago)
Waarom krijg ik niet die 12 worden als ik Jaxx download?
BTC Direct (8 months ago)
Hoi Suetrue, de woorden krijg je ook van je Jaxx wallet. Echter niet bij het installeren, deze dien je zelf uit de instellingen te halen. Rechtsboven in het programma klik je de drie horizontale streepjes aan, dit roept het zijmenu op. Vervolgens klik je op Tools > Backup wallet > Vink onderaan “Yes, I onderstaand how Jaxx backup works” > Continue. Hierna worden 12 Engelse woorden weergegeven. Deze woorden staan bekend als de recovery seed/phrase en zijn jouw backup voor de wallet. Het beste kun je deze woorden opschrijven op een blaadje en veilig, offline opbergen. Deel deze woorden absoluut niet met derde.
Lisa van de Kooij (9 months ago)
Hoe kan je bij Copay een extra veiligheidslaag aanbrengen (twee-factor-authenticatie). Doe je dit doormiddel van een Shared wallet te maken?
BTC Direct (8 months ago)
Hoi Lisa, op dit moment ondersteunt Copay nog geen 2-FA. Als je opzoek bent naar een wallet om grotere bedragen in op te slaan raden we een hardware wallet aan zoals de Ledger Nano S.
Peter Lamberigts (9 months ago)
Beste, Kan het eigenlijk de bedoeling zijn dat als je een Copay Wallet hebt gemaakt en een snelkoppeling hebt ; dat iedereen die je snelkoppeling aanklikt gelijk ziet hoeveel Bitcoins in je wallet zitten en je adres weet??? Blijkbaar kan men gewoon zonder paswoord de wallet raadplegen? Mvg, P
BTC Direct (8 months ago)
Hoi Peter, de wallet is inderdaad direct in te zien, echter kun je wel een wachtwoord instellen waarmee je voorkomt dat iemand zomaar bitcoins kan versturen. Mogelijk dat je ook wilt kijken naar een hardware wallet als de Trezor.
Peter Pan (10 months ago)
Kun je met deze app je bitcoins terugzetten naar je bankrekening in euro's?
BTC Direct (8 months ago)
Hoi Peter, het is mogelijk om bitcoins te verkopen via BTC Direct en met deze app. Zie hiervoor ook onze video over het verkopen van bitcoins.
jorisbrem (10 months ago)
Kan ik mijn wallet ook gebruiken als app naast de laptop? Ofwel dat ik ook via de smartphone toegang heb tot dezelfde wallet?
jorisbrem (8 months ago)
Bedankt voor je antwoord!
BTC Direct (8 months ago)
Hoi! Dit is inderdaad mogelijk, als je de recovery seed (12 Engelse woorden) invult in bijvoorbeeld een mobiele wallet heb je dezelfde wallet op verschillende apparaten.
René Rijhnen (10 months ago)
Kan ik bitcoins die in een andere wallet staan ook in een nieuwe wallet zetten en zo ja hoe moet dat ? Alvast dank
BTC Direct (10 months ago)
Hoi René, dat kan inderdaad. Als u bitcoins wilt sturen van een wallet naar de andere dient u het Bitcoin adres in te vullen van de nieuwe wallet in de oude wallet en op "send" te klikken.
Jur Jansen (10 months ago)
Ik begrijp dus dat je voor elke transactie (zenden en ontvangen) een nieuw adres krijgt, als ik dan een keer bv €10,- aan bitcoin wil versturen moet ik elk adres bij langs? of word je saldo automatisch samen gevoegd.
BTC Direct (10 months ago)
Hoi Jur, de wallet bekijkt automatisch wat het balans is op je verschillende adressen. Dit hoef je dus inderdaad niet zelf te doen. Als je bijvoorbeeld op adres A een balans van € 5,00 hebt en op adres B een balans van € 7,00 dan zal de wallet automatisch de balansen 'combineren' zodat je bijvoorbeeld € 10,00 in bitcoin kan versturen.
Rob Elings (1 year ago)
Begrijp ik dus dat je WEL kan kopen bij jullie, maar en aparte app nodig hebt voor een wallet. Dat alles dus niet in 1 loket zit ... .? Dat zou jammer zijn en reden om elders te kijken. Please confirm. Thanks ;)
Rob Elings (11 months ago)
OK, thanks voor de info! ;) duidelijk
BTC Direct (11 months ago)
Hoi Rob, dat klopt inderdaad. In het verleden is gebleken dat partijen die bitcoins voor je opslaan kwetsbaar zijn voor kwaadwillige. Voorbeelden zijn de hacks van MtGox en Bitstamp. Vandaar dat bij ons iedereen zijn eigen bank kan zijn en niet afhankelijk is van onze veiligheid.
bilneter (1 year ago)
Bij mij staat er in de app 'amount to low to spend', dit terwijl ik 0,004766 btc heb en dat staat nu gelijk aan ongeveer 20 euro. Hoe los ik dit op?
BTC Direct (10 months ago)
Hoi! Een tijdje zijn de transactiekosten van het Bitcoin netwerk relatief hoog geweest, hierdoor gaven wallets sneller deze melding. Je kunt als je een transactie verstuurd er voor kiezen welke transactiekosten je wilt betalen voor de transactie. De Copay wallet geeft verschillende opties voor transactiekosten, het is altijd raadzaam om transactiekosten te betalen, anders is er een kans dat je transactie niet wordt verwerkt door de miners.
JohnnyBNL1 (1 year ago)
Bedankt voor deze video, ik heb wel een vraagje.. Dat programma Copay dat je gebruikt, update die zichzelf naar de nieuwe versie of moet je zelf handmatig de nieuwe versie downloaden en installeren?
BTC Direct (1 year ago)
Hoi! Het programma update niet vanzelf. Je dient updates handmatig te installeren, de applicatie geeft wel aan als er een update beschikbaar is.
Mike (1 year ago)
Great video! Do you have an English version of this video :)
BTC Direct (1 year ago)
Hi Mike! We are working on an English version of this video. Stay tuned!

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.
How to become bitcoin trader? Exactly like Bitcoin, multiple digital currencies exist in the marketplace. So if you prefer to buy a few other currencies which aren`t available on Indian Exchange than you can utilize Bittrex. All you have to do is locate an exchange that you favor. Cryptocurrency exchanges have a massive potential to modify peoples minds and opinions concerning cryptocurrencies generally speaking and their application in actual life. So even in the event the exchange is attacked, its still true that you have your money. Furthermore, the exchanges prepare each and every industry for Bitcoin expansion. Existing stock exchanges will also compete to be able to fulfill the users configuration requirements. Sooner or later later on, the prices will grow more equal, meeting somewhere in the middleyour profit is equivalent to the quantity of convergence. No matter how far it is from Kijun, it is likely to return and test that level at some point. The amount of bitcoin is perpetually changing. In the US, it is 1000 USD. Whats even better, seek the services of a seasoned lawyer or at least ask for an in depth consultation. So youve read the newspaper about the meteoric growth of crypto currencies including Bitcoin or Ripple. Then coming up with 1000s of exchange rates simply to go out and get groceries is nearly impossible. Many cities around the world provide a bitcoin ATM where you are able to trade cash for bitcoin. The cryptocurrency world isn`t efficient.