HomeХобби и стильRelated VideosMore From: Crypto Coiners

Traden met Bitcoin? Kies je strategie!

125 ratings | 2666 views
In deze video: verschillende manieren om te traden met crypto - kies de manier die het best bij je past. Vond je deze video interessant? 'Like' hem dan alsjeblieft even op YouTube - bedankt alvast! Praat mee, stel vragen enz.: http://www.cryptocoiners.nl/facebook Volg ons op Twitter: http://www.twitter.com/cryptocoinersNL Schrijf je in voor de Nieuwsbrief: http://www.cryptocoiners.nl/nieuwsbrief Leer alles over Bitcoin met deze cursus: http://www.cryptocoiners.nl/cursus Veilig leren traden? http://www.cryptocoiners.nl/clinic
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (29)
JP VH (12 days ago)
Hoi Roelf, met interesse heb ik je video bekeken en je heb me overtuigd van de functies binnen de Tradedash. Dus ik account aangemaakt, alles ingelogd na verbinding te hebben gemaakt met binuance. Wil vandaag weer inloggen en dan worden mijn gegevens niet meer herkent????? En dan zegt hij fix connection, terwijl ik geen rare dingen gedaan heb... Wat moet ik dan fixen? Jij enig idee?
Crypto Coiners (12 days ago)
Ja hoor, dat komt omdat Binance vannacht alle API-sleutels heeft gewist, dus ook die van jou. Maak even een nieuwe API-sleutel aan op Binance, zet die in Tradedash en de rest gaat vanzelf. Succes!
FavouriteSongs (1 month ago)
Interessante video weer, maar mag ik je aanraden voortaan een 'skip intro' in je video in te bouwen?
Bouke VB (1 month ago)
kun je van te voren (op het moment dat je koopt) dan een verkoopopdracht zetten op de bovenste BB, zonder dat je weet welk niveau dat gaat zijn? (30:55)
prowler666 Eddie (1 month ago)
Bedankt voor je video... Top!
gijs vh (1 month ago)
Hoi Roelf, aller eerst kijk ik met veel plezier naar jouw video’s. Ze zijn zeer leerzaam! Ik heb een vraag over het daytraden: is die 5%/8% rendement per week op je gehele vermogen ook te behalen met single-tasking, of is dit rendement alleen te behalen met multi-tasking? In mijn ervaring gaat single-tasking een heel stuk minder vlot dan multi-tasking. Ik hen erg benieuwd. Alvast dank.
Anneonline (1 month ago)
Dank je duidelijke uitleg.
AXL (1 month ago)
John Mcafee, never trust a dog who bites
Handige Harrie (1 month ago)
goede info. ik heb wel een paar vragen: als je een munt koopt omdat er een bepaalde gebeurtenis aankomt waardoor jij denkt dat hij gaat stijgen (bijvoorbeeld een rebrand) wat voor soort trade is dit dan? gewoon een swing trade? als je een lange termijn investering hebt die plotseling 10% of 20% stijgt in een dag en je verkoopt die en koopt hem lager terug, wat voor soort trade is dit? scalping doe je op welke tijdschaal? swingtrade doe je op welke tijdschaal? hoeveel % winst is normaal/gemiddeld voor een swing trade? hoeveel % winst is normaal/gemiddeld voor een day trade?
Philippe Onclin (1 month ago)
Roelf, even ter info: Trump was er ook rotsvast van overtuigd dat hij GEEN president zou worden (;
Coen Olde Bijvank (1 month ago)
Gebruik je een app voor alerts? Of doe je dat gewoon op je computer..?
boera10 (1 month ago)
een goede app is TabTrader
Coen Olde Bijvank (1 month ago)
Eigenlijk zou ik na het bekijken van je video alleen nog maar Bitcoin moeten kopen of verdienen d.m.v. daytrading :) bedankt voor het delen van deze video Roelf.
Herbert Vreeman (1 month ago)
Allerts kun je instellen via Coinigy
Marc Nieuwhof (1 month ago)
Bedankt Roelf voor je video... maar ik ben het niet eens met de decentralisatie van bitcoin... er zijn een paar grote miners die het voor het zeggen hebben... als die stoppen of overstappen naar b.v. Bitcoin cash... dan ligt het hele Bitcoin netwerk stil... Bitcoin is niet meer decentraal... dat geldt zowiezo voor alle POW coins waarbij hashpower rulez... POS is echt decentraal en de toekomst...
Marc Nieuwhof (1 month ago)
Goed punt!
Crypto Coiners (1 month ago)
Die moeilijkheid wordt juist minder (ofte wel, het minen wordt makkelijker) als er minder miners zijn. Hash power is evenredig met diffulty, da's juist één van de basiseigenschappen van de BTC-blockchain.
Marc Nieuwhof (1 month ago)
Dat denk ik niet, want het is niet rendabel om thuis te minen door de steeds toenemende difficulty...
yoRRnl (1 month ago)
Als dat zou gebeuren Marc, zouden dan niet honderden duizenden mensen thuis snel dat gat met al het plezier van de wereld vullen?
Razgriz218 (1 month ago)
Hele interessante video! Ik ben me ook wat aan het verdiepen in het day traden. Gewoon even een vraagje: Als de candle niet sluit of opent bij de onderste bollingerband, koop je dan niet en wacht je echt tot de candle dat punt bereikt? Of kan je dan alsnog kopen als je wel ziet dat bijvoorbeeld het koopvolume wel gezond is?
isa jan (1 month ago)
hartelijk dank voor de uitgebreide info. Het zou inderdaad ook heel veel helpen om te kunnen bepalen wanneer het tijd is om je gespaarde Bitcoins te verkopen en wanneer weer terug te stappen. Welke indictoren hiervoor gebruikt kunnen worden etc.
Leon vsc (1 month ago)
Tijdens het daytraden hou je dan maar 1 grafiek in de gaten of meerdere coins/grafieken?
Johan Hoffman (1 month ago)
Bedankt Roelf. Altijd interessant.
Philippe Onclin (1 month ago)
Dank u, weer heel wat opgestoken. Roelf, komt er nog een extra clinic daytraden? Dank u
Philippe Onclin (1 month ago)
Ik heb net gezien op de ws van cryptocoiners.nl dat er effectief nog een cursus doorgaat binnenkort. Ik ben alvast ingeschreven. Snel zijn is de boodschap. Succes!
Billy Blanks (1 month ago)
Philippe Onclin ben ik ook benieuwd naar!
Adib Berrady (1 month ago)
1st :P

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.
How to become bitcoin trader? Exactly like Bitcoin, multiple digital currencies exist in the marketplace. So if you prefer to buy a few other currencies which aren`t available on Indian Exchange than you can utilize Bittrex. All you have to do is locate an exchange that you favor. Cryptocurrency exchanges have a massive potential to modify peoples minds and opinions concerning cryptocurrencies generally speaking and their application in actual life. So even in the event the exchange is attacked, its still true that you have your money. Furthermore, the exchanges prepare each and every industry for Bitcoin expansion. Existing stock exchanges will also compete to be able to fulfill the users configuration requirements. Sooner or later later on, the prices will grow more equal, meeting somewhere in the middleyour profit is equivalent to the quantity of convergence. No matter how far it is from Kijun, it is likely to return and test that level at some point. The amount of bitcoin is perpetually changing. In the US, it is 1000 USD. Whats even better, seek the services of a seasoned lawyer or at least ask for an in depth consultation. So youve read the newspaper about the meteoric growth of crypto currencies including Bitcoin or Ripple. Then coming up with 1000s of exchange rates simply to go out and get groceries is nearly impossible. Many cities around the world provide a bitcoin ATM where you are able to trade cash for bitcoin. The cryptocurrency world isn`t efficient.