HomeХобби и стильRelated VideosMore From: Crypto Coiners

Tip: makkelijker traden met Tradedash

121 ratings | 3632 views
In deze video: met de nieuwe (gratis) Tradedash-app kun je op een gemakkelijke manier traden op de populaire exchanges Binance en Bittrex. Tradedash is gratis. Alle links vind je op http://www.cryptocoiners.nl/tradedash Vond je deze video interessant? 'Like' hem dan alsjeblieft even op YouTube - bedankt alvast! Praat mee, stel vragen enz.: http://www.cryptocoiners.nl/facebook Volg ons op Twitter: http://www.twitter.com/cryptocoinersNL Schrijf je in voor de Nieuwsbrief: http://www.cryptocoiners.nl/nieuwsbrief Leer alles over Bitcoin met deze cursus: http://www.cryptocoiners.nl/cursus Veilig leren traden? http://www.cryptocoiners.nl/clinic
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (30)
maurice maurice (2 days ago)
Tradedash werkt niet meer
Ravi Jaipal (29 days ago)
Weer een goede en duidelijke uitleg, ik ga deze tool zeker gebruiken. Bedankt Roelf!!
rchrd haring (1 month ago)
Ziet er gelikt uit. Echter loop ik tegen het volgende aan....Bij ieder paar moet je opnieuw de indicatoren vaststellen of zie ik iets over het hoofd dat je deze standaard kan opslaan bij instellingen. Iemand een idee?
Klaas Koopman (1 month ago)
Wat een super fijne tool Roelf. Ik hoop echt dat ze ook snel de advanced orders uitbreiden. Met name het gelijktijdig plaatsen van een Stop limit en Take profit order zou wat mij betreft echt een uitkomst zijn. Ik heb soms trades lopen die nog lopen als ik wil slapen of weg moet. Stop limit en een Takeprofit sell order plaatsen en je kunt rustig slapen met de gedachte dat je geen of weinig verlies zult lijden en waarschijnlijk met winst wakker wordt :-) Is maar een voorbeeld. Ik begrijp dat ze die optie wel gaan toevoegen.
Crypto Coiners (1 month ago)
Voor zover ik heb begrepen: absoluut! Ze zijn vast van plan om van Tradedash een killer app te maken, de nummer één op dit gebied. Daar horen zaken als stop limit en trailing orders ook bij - er staat ons nog heel wat te wachten, dus!
Philippe Onclin (1 month ago)
Copy/paste van API sleutels van bv Binance nr Tradedash werkt nt bij iedereen. Mocht dit niet werken, kan je de sleutels slepen van bv Binance naar Tradedash. Dit werkt perfect.
Michiel (1 month ago)
Je kan idd gewoon normaal je aantallen opgeven die je wilt kopen/verkopen. Als je een percentage kiest dan kan je idd geen aantallen meer handmatig aangeven. Als je daarna weer op dat percentage klikt (dus geselecteerd) dan kan je wel gewoon weer aantallen handmatig ingeven
Siefko Julius (1 month ago)
Mooie tool Roelof! Ps wordt deze nu ook gebruikt tijdens de de cursus daytrayden met bitcoin?
Siefko Julius (1 month ago)
Ok dus ik hoef geen coinigy account aan te maken voor je clinic
Crypto Coiners (1 month ago)
Siefko, ja, in het laatste gedeelte van de clinic. Tradedash kan nog niet met alle exchanges worden gebruikt, alleen met Bittrex en Binance op dit moment.  Zolang er niet meer exchanges worden ondersteund, is de combi Coinigy/Tradedash prima, maar als Tradedash straks meer exchanges kan bedienen, wordt Coinigy langzaam maar zeker overbodig.
trut1960 (1 month ago)
Ik heb begrepen dat ze van elke trade die door gaat een klein percentage willen nemen. Ik zag de opmerking een maand geleden en vind die nu niet meer terug.
Crypto Coiners (1 month ago)
Ik denk dat ze op die mening zijn teruggekomen, want kort geleden hebben ze gesproken over nieuwe, "Premium"-functies en aangegeven dat de gewone versie gratis blijft. Stel de vraag desnoods even rechtstreeks aan hen, in de Telegram-groep.
Maurice Moolenaar (1 month ago)
In Minuut 25 (ongeveer) geef je aan dat je alleen via percentage kunt opgeven hoeveel munten je wilt hebben. Maar dat is niet waar. Als je gewoon eerst de prijs bepaald, kun je daarna zelf het aantal coins opgeven wat je wilt kopen voor die prijs.
Crypto Coiners (1 month ago)
Maurice, hier komen al flink wat reacties op. En je hebt volkomen gelijk: als je eerst de prijs opgeeft, werkt het wel. Blijft een beetje onhandig vind ik. En... ik gebruik deze tool ook nog niet zo lang en weet ook nog niet alles ervan :)
Johan Hoffman (1 month ago)
Bedankt Roelf Ik zit ondertussen ook al een poosje in de Discord en Telegram groep. Inderdaad al heel wat Nederlanders in de groep ... alleen jammer dat je je Belgische vrienden vergeet te vermelden :( In verband met (ver)kooporders maakt ik voor het ogenblik liever gebruik van de rechter muistoets. (Je kan via die toets ook de Alerts in stellen). Het lukt mij wel om (in Windows) de aankoop 'Size' van de coin manueel in te stellen. Als je bv 10% knop die dan blauw is na het plaatsen van het order, 'uit klikt' en je klikt dan in het vakje van 'Size' kun je manueel een aantal invoeren. Beter zou natuurlijk wel zijn dat je het aantal BTC rechtstreeks zou kunnen invoeren. Rome is ook niet op één dag gebouwd. Komt wel goed. Bedankt
Johan Hoffman (1 month ago)
Ah, geen probleem hoor, Roelf. ;) Ik hou ten andere heel erg van je taalgebruik. Altijd heel duidelijk en aangenaam om naar te luisteren. Top ^^ :)
Crypto Coiners (1 month ago)
Je hebt volkomen gelijk! We hebben niet zo heel veel Belgische leden, maar het is slordig dat ik jullie ben vergeten. Sorry daarvoor!
gijs vh (1 month ago)
Dit ziet er zeer interessant uit. Het is zoals ik het nu bleef minder makkelijk om grafieken snel te scannen tijdens het daytraden. Niet zoals op Coinigy met de K op het toetsenbord steeds door te switchen naar de volgende grafiek. Of is dit op Tradedash ook eenvoudig? Nogmaals weer een toffe video!
gijs vh (1 month ago)
Top, erg eenvoudig dus! Bedankt voor de reactie!
Crypto Coiners (1 month ago)
Dank, Gijs! Wat je vraag betreft: Tab en dan Enter (soms moet je eerst even op een marktpaar klikken). En terug kan ook: ⇧-Tab en dan Enter.
WannaKnow! (1 month ago)
Interressant! Wel erg vreemd (en onhandig) dat je niet gewoon je positie grootte op kan geven, maar gebonden zit aan de vaste procenten. Hopelijk is dat snel opgelost, en wordt deze tool zeker het overwegen waard.
Pascal Kersten (1 month ago)
Indien je eerst een percentage kiest, en deze vervolgens nogmaals aanklikt (high-light verdwijnt) dan kun je wel je eigen aantal muntjes intikken.
Frank van der Voort (1 month ago)
Klinkt als een mooie tool, en Binance groeit ook als kool, toch hier even een beginnersvraag: Waarom handel je niet direct op Binance op hun site? Dat werkt toch ook? Groet!
Crypto Coiners (1 month ago)
Frank, twee redenen: 1. Deze tool vind ik veel prettiger in het gebruik. 2. Binance heeft geen ondersteuning voor de Stochastic Oscillator-indicator. Wel voor SO RSI, maar dat is een andere indicator dan degene die ik voor mijn manier van daytraden gebruik.
Eelco Veldhuizen (1 month ago)
Zit al even op TradeDash, mooi initiatief en net als jij er enthousiast. Klein puntje van aandacht, zou je de video ook in HD kunnen uploaden? (nu 360P)
Eelco Veldhuizen (1 month ago)
Geduld is nooit mijn sterkste kan geweest, maar bedankt voor je feedback ;)
Crypto Coiners (1 month ago)
Eelco, de video is in 1080p opgenomen, maar YouTube heeft altijd even wat tijd nodig voordat hij in die kwaliteit beschikbaar is.
Tim Kraai (1 month ago)
Ik vind Coinigy niet prettig, interessant!
Tim Kraai (1 month ago)
Heb het nu 3 dagen in gebruik en wat een geweldige tool! Bedankt voor de tip! Werkt perfect samen met Binance. Als ik tegelijk een sell order en stop-loss kan instellen zou het helemaal tof zijn, maar dat heb ik nog nergens (werkend) kunnen vinden.

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.
How to become bitcoin trader? Exactly like Bitcoin, multiple digital currencies exist in the marketplace. So if you prefer to buy a few other currencies which aren`t available on Indian Exchange than you can utilize Bittrex. All you have to do is locate an exchange that you favor. Cryptocurrency exchanges have a massive potential to modify peoples minds and opinions concerning cryptocurrencies generally speaking and their application in actual life. So even in the event the exchange is attacked, its still true that you have your money. Furthermore, the exchanges prepare each and every industry for Bitcoin expansion. Existing stock exchanges will also compete to be able to fulfill the users configuration requirements. Sooner or later later on, the prices will grow more equal, meeting somewhere in the middleyour profit is equivalent to the quantity of convergence. No matter how far it is from Kijun, it is likely to return and test that level at some point. The amount of bitcoin is perpetually changing. In the US, it is 1000 USD. Whats even better, seek the services of a seasoned lawyer or at least ask for an in depth consultation. So youve read the newspaper about the meteoric growth of crypto currencies including Bitcoin or Ripple. Then coming up with 1000s of exchange rates simply to go out and get groceries is nearly impossible. Many cities around the world provide a bitcoin ATM where you are able to trade cash for bitcoin. The cryptocurrency world isn`t efficient.